Persbericht: Jeffrey Verkaik lijsttrekker GLP

Lijsttrekker GLP Jeffrey Verkaik: “Voor ons geen Floriade.”

Almere, 13 december 2017. Met de betrekking tot de Gemeenteraadsverkiezingen 2018 is door de leden van GLP (Groen Liberale Partij) Jeffrey Verkaik tot lijsttrekker benoemd.

Jeffrey Verkaik, geboren te Amsterdam in oktober 1990 en is sinds 1991 woonachtig in Almere.
Op dit moment is hij docent Gezondheidszorg en Welzijn binnen het MBO.

“GLP voor en door de Almeerse burger wil de zorg, welzijn maar ook de veiligheid optimaal verbeterd hebben binnen onze stad, Almere moet weer van de burger worden”, aldus Jeffrey Verkaik. GLP wil dit bewerkstelligen door de politiek dichterbij de inwoners te brengen door de inwoners meer inspraak te geven en waar nodig is mee te laten beslissen.

Over de Floriade geeft GLP het volgende weer:

Als het aan GLP ligt komt er géén Floriade. De burger heeft nooit over de Floriade mee mogen beslissen en zal zoals het aan de huidige coalitie ligt ook nooit gebeuren. Ook vinden wij dat de gemeente onnodig veel geld spendeerd wat er totaal niet is. Wij hebben het dan niet alleen over het financiële plaatje, onbehoorlijk bestuur maar ook aan een gebrek aan democratisch draagvlak. Verder betreurt de partij dat Almeerse ondernemers moeten wijken voor een geldslurpend project als dat van de Floriade.

GLP voegt woord bij daad toe door wat we zeggen het ook echt waar te maken. Dit kan door middel van dat we geen enkele partij uitsluiten en bereid zijn om in een minderheidscoalitie plaats te nemen. Zo kan namelijk over elk punt elke partij meebeslissen en dit noemen we pas echte democratie.

Zorg dat Almere weer van de burger wordt!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://groenliberalepartij.nl/persbericht-jeffrey-verkaik-lijsttrekker-glp/

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De tijdslimiet is verstreken. Kies een andere beveiligingsvraag.