GLP gaat in 2018 meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen

logoglp

GLP wil Nederland veranderen. Daar hebben we U bij nodig!

Op 21 maart 2018 zullen er opnieuw gemeenteraadsverkiezingen plaatsvinden. Hiervoor zijn we op zoek naar kandidaten!

Wij zoeken kandidaten voor de volgende functies in diverse gemeenten:

Lijsttrekker: Kandidaatstelling tot 1 december 2017!

De lijsttrekker is de nummer 1 op de lijst, en zal de politieke leiding geven aan onze afdeling in de komende periode. De lijsttrekker zal in september worden verkozen, in een referendum onder de leden. Je kandidaat stellen kan tot 1 december 2017!

Raadsleden en de rest van de lijst:Kandidaatstelling tot 5 januari 2017!

Verkiesbare plaatsen: Kandidaten op de plekken 2 tot en met 15 kunnen in de raad komen door direct verkozen te worden of mogelijk door opvolging gedurende de periode. Leden die net niet verkozen worden kunnen mogelijk de fractie versterken door commissielid te worden (lid uitgebreide fractie).

Onverkiesbare plaatsen: Kandidaten op plek 16 of lager worden waarschijnlijk niet gekozen in de raad of de uitgebreide fractie, maar ondersteunen GLP in de verkiezingen. Ze zetten hun tijd en netwerk in om de partij te steunen en krijgen er goede contacten en ervaring voor terug.

De kandidatencommissie maakt een advies in lijstvolgorde, waarna de leden in een referendum zich uitspreken over de lijstvolgorde. Je kun je kandidaat stellen tot 15 december 2017!

Opgeven kan via info@groenliberalepartij.nl (stuur dan wel even je cv mee als bijlage)

 

Trainingen

Natuurlijk zullen wij ervoor zorgen dat u goed voorbereid aan het werk kan gaan. De griffier laat meestal voor de tijd al zien hoe de raad werkt. Van onze kant kunt u verwachten dat wij u leren hoe u het beste kunt debatteren en bepaalde standpunten het beste kunt verdedigen en naar voren kunt brengen. Na opgave krijgt u automatisch bericht wanneer wij de trainingen zullen gaan geven.

 

 

Natuurlijk kunt u zich ook opgeven op een van onze

Introductiedagen

Zoals u merkt willen wij in zoveel mogelijk gemeenten in 2018 meedoen. Dit kunnen we uiteraard niet alleen, daar hebben we u bij nodig! Wij willen eerst in zoveel mogelijk gemeenten meedoen, alvorens we landelijk gaan. (je moet weten wat er zich in het land afspeelt).

GLP is een echte burgerpartij. Wij zoeken kandidaten die weet wat er in de samenleving speelt en ziet dat het ook anders kan, dan het beleid dat nu wordt gevoerd door de verschillende partijen.

schrijf-je-nu-in-oranjeGLP organiseert daarom introductiedagen, waar u kenbaar kunt maken, dat u zich wilt inzetten op welke manier dan ook, voor GLP.  Geef u daarom nu op voor een introductiedag. Wij leren u graag kennen.

Wij horen graag van U.

 

 

 

 

glplijn

Permanente koppeling naar dit artikel: https://groenliberalepartij.nl/news/glp-gaat-in-2018-meedoen-aan-de-gemeenteraadsverkiezingen/