Terug naar Almere

Meet & greet

» Programma » Speerpunten » Kandidaten » Actueel » Nieuws

Zoals u misschien al weet, is GLP een politieke partij die graag de burger erbij betrekt. Politiek bedrijf je immers samen. Samen met u proberen we tot de beste oplossingen te komen voor onze stad. Het verkiezingsprogramma is al klaar en die hebben we dankzij u zo kunnen samenstellen, dat het ook een verkiezingsprogramma is geworden voor álle burgers van Almere.

Uiteraard willen we met u in contact blijven. Er zullen nog genoeg zaken zijn, waar u als burger tegenaan loopt. Laat het ons weten, misschien kunnen wij u daarbij helpen. Tot aan de verkiezingen zullen we meet & greets organiseren om u kennis te laten maken met GLP. Zo leert u onze kandidaten kennen en kunt u alle vragen aan ons stellen die u maar wilt. Dit willen we doen in een ongedwongen sfeer. Geen toespraken of verkiezingspraatjes, maar puur om u als burger van dienst te mogen zijn. Daarvoor zijn we er uiteindelijk. U mag van ons verwachten dat wij er voor u zijn voor-, tijdens en na de verkiezingen. Wij zijn in ieder geval geen partij die zich alleen laat zien tijdens verkiezingstijd. Wij proberen de meet & greets zoveel mogelijk verspreid te organiseren binnen Almere.

Bent u ondernemer of van een instantie / organisatie of u wilt als burger een persoonlijk gesprek met ons, dan is dat uiteraard ook altijd mogelijk. U kunt ons bereiken  via tel. 036 841 36 99

Mailen mag uiteraard ook via almere@groenliberalepartij.nl 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://groenliberalepartij.nl/lokaal/flevoland/almere/meet-greet/