Terug naar Organisatie

Voorzitters

logobladvoorz

Graag stellen wij onze voorzitters aan u voor.

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van onze mensen die een taak vervullen en/of aanspreekpunt zijn binnen onze afdelingen.

Algemene vragen kunt u mailen naar info@groenliberalepartij.nl of middels het contactformulier.

Vragen m.b.t. uw lidmaatschap, betaling of sponsoring kunt u richten aan secretariaat@groenliberalepartij.nl

Wilt u zelf een afdeling opzetten binnen uw gemeente?. Denkt u dat u deze functie kunt vervullen, laat het ons dan zeker weten. U kunt ons uw cv sturen naar

Secretariaat GLP
Tonijnstraat 14
1317 NC Almere

Mailen mag uiteraard ook. Stuur dan uw cv naar info@groenliberalepartij.nl

Wij zullen uw mail zo snel mogelijk beantwoorden of contact met u opnemen.

Vacature
Voorzitter Almere
Als voorzitter van een afdeling, is de voorzitter verantwoordelijk voor organiseren van vergaderingen; zorgen dat de vergadergroep gemotiveerd en doelgericht is, structureren van het overleg; bewaken van processen en procedures; bewaken van de uitvoering van taken van de groep; vertegenwoordigen van de groep. Tevens is de voorzitter verantwoordelijk, dat de afdeling klaar is om mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen (programma en kandidaten).
Jeffrey Verkaik
Voorzitter Jong Liberaal
Jong Liberaal is een groen-liberale politieke jongerenorganisatie. In politiek opzicht is Jong Liberaal volledig onafhankelijk, wat betekent dat wij onze eigen standpunten bepalen. De voorzitter geeft leiding aan het hoofdbestuur, dat het hoogste bestuursorgaan van Jong Liberaal is, maar organiseert in principe niets op lokaal niveau. Het Hoofdbestuur heeft veel taken en verantwoordelijkheden, waaronder het onderhouden van interne en externe contacten, het bijhouden van de financiële en secretariële administratie, het coördineren van promotionele of politieke campagnes en het organiseren van grote landelijke evenementen.
Actief worden in Uw gemeente
Wilt u actief worden namens GLP in uw gemeente, neem dan vooral contact met ons op!

Terug naar onze mensen

glplijn

Permanente koppeling naar dit artikel: https://groenliberalepartij.nl/landelijk/organistie/voorzitters/