Terug naar Organisatie

Hoofdbestuur

logobladhoofdb

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van onze politiek leider, partijleider en partijdirecteur.

De functies van politiek leider en partijdirecteur staan nog open. Denkt u dat u deze functie kunt vervullen, laat het ons dan zeker weten. U kunt ons uw cv sturen naar

Secretariaat GLP
Tonijnstraat 14
1317 NC Almere

Mailen mag uiteraard ook. Stuur dan uw cv naar info@groenliberalepartij.nl

Wij zullen uw mail zo snel mogelijk beantwoorden of contact met u opnemen.

Politiek leider
Politiek leider treedt naar buiten toe op als het 'boegbeeld' en het aanspreekpunt van de partij. Binnen de partij moet zij zorgen voor politieke eensgezindheid. Van een politiek leider wordt verwacht dat hij/zij het 'gezicht' van de partij is, die de partij aan de buitenwereld, zoals de pers en de kiezers, 'verkoopt'. Bij GLP is het niet dat de politiek leider automatisch de lijsttrekker wordt. Politiek leider wordt gekozen door de leden. Deze functie staat nog open. Interesse?
Mark Wiggers
Partijleider
De partijleider stippelt het beleid en visie uit voor GLP. Tevens is hij/zij persvoorlichter van de partij en houdt zich verder bezig met de statuten en reglementen binnen de partij.

Tel. 06 219 95 401
(Bereikbaar van maandag t/m woensdag)
Partijdirecteur
De partijdirecteur is voorzitter van het congres. Is verantwoordelijk voor de diverse besturen van GLP. Tevens bekijkt hij hoe we ons landelijk kunnen profileren. Maakt deel uit van de werving en selectie voor de kandidatenlijst. Deze functie staat nog open. Interesse?

Terug naar onze mensen

glplijn

Permanente koppeling naar dit artikel: https://groenliberalepartij.nl/landelijk/organistie/hoofdbestuur/