Terug naar Landelijk

GLP Introductiedagen

Uitnodiging

Beste mensen,
Bij deze willen wij u graag uitnodigen voor onze introductiedagen. Meer informatie kunt u hieronder vinden.

Nieuwe partij
GLP (Groen Liberale Partij) is een nieuwe politieke partij in Nederland. Wij bestaan uit een groep positieve mensen . Met trots kunnen wij melden dat we de eerste partij zijn die uitgaat van het groen-liberalisme.

Wij zijn op dit moment druk bezig met de opbouw van de partij. Daarvoor zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om in hun gemeente een lokale afdeling op te starten. We zullen niet meteen aan de landelijke verkiezingen mee gaan doen, maar willen eerst in een flink aantal gemeenten en provincies vertegenwoordigd zijn. Op die manier weten we wat er zich allemaal afspeelt in de regio.

Wij zijn op zoek naar nieuwe, actieve leden…
Graag willen we iedereen de kans geven om zich bij ons aan te sluiten. Actief zijn binnen de politiek kan heel leuk en leerzaam zijn. Een partij van de grond af aan opbouwen is bovendien erg spannend. Je hebt namelijk veel invloed op de richting die de partij opgaat. Verder is het spannend om een kleinere partij te zien uitgroeien tot een partij die er echt toe doet.

Introductiedagen
Denkt u dat u iets bij kunt dragen aan onze partij? Staat u achter onze standpunten en ons programma en wilt u zich graag meer verdiepen in de politiek? Hebt u wat tijd over om u in te zetten voor mens, dier en natuur? En zou u graag wat zaken veranderd zien in Nederland? Dan zijn wij op zoek naar u…

Wij willen u graag uitnodigen voor onze introductiedagen. Iedereen die actief wil worden binnen onze partij, nodigen wij van harte uit om langs te komen. U kunt dan nader kennis met ons maken en als het klikt (van beide kanten), dan kunt u zich in gaan zetten voor onze partij. Samen kunnen we de partij groot maken en natuurlijk -daar gaat het tenslotte om- Nederland veranderen!

Administratieve afhandeling
Als u deel wilt nemen aan de introductiedagen, dan kunt u onderstaand formulier invullen. Hierop kunt u aangeven wanneer u kunt langskomen. Aan de hand van de opgeven data kiezen wij een paar dagen uit waarop de introducties plaatsvinden. Geeft u ook aan of u tussen 10.00 en 13.00 wilt komen of tussen 14.00 – 17.00 zodat wij een goede indeling kunnen maken.

Ook vragen wij u om een curriculum vitae mee te nemen naar een van onze introductiedagen. Dit is niet verplicht.

slogan

Elke reis begint met de eerste stap – Confucius

Meld-je-nu-aan

Inschrijfformulier

Uw voornaam en achternaam (verplicht)

Uw email adres (verplicht)

Uw adres (verplicht)

Huisnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Geboortedatum (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Welke dagen komt u het beste uit (geef minimaal 3 dagen aan) (verplicht)

Eventueel wilt u hierbij nog iets toevoegen[recaptcha]

 

Zodra het formulier bij ons binnen is, nemen wij contact met u op. 

 

Uiteraard kunt u zich ook direct aansluiten bij onze partij. Stuur dan uw gegevens naar ledenadministratie@groenliberalepartij.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

glplijn

Permanente koppeling naar dit artikel: https://groenliberalepartij.nl/landelijk/glp-introductiedagen/