GLP neemt deel aan het Verkiezingsdebat 2018

Datum: 11 november 2017

Tijd: 16.00 – 18.00 uur

Locatie: de nieuwe bibliotheek
De nieuwe zaal

Stadhuisplein 101
1315 XC ALMERE

Almere wordt politiek op scherp gezet tijdens dit eerste verkiezingsdebat in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.

De inkt van de verkiezingsprogramma’s van de Almeerse partijen is nog niet droog, of je kunt je licht er over laten schijnen in een debat met en door de vertegenwoordigers van de Almeerse partijen. Zo kun je deze avond je invloed uitoefenen op de verkiezingscampagnes. Het debat wordt geleid door de Almeerse journalisten Marcel Beijer en Robert Mienstra van de krant Almere DEZE WEEK die het debat ook organiseert. Vuurwerk wordt het dus zeker.

 

‘De politiek luistert nooit’, ‘het groenonderhoud moet beter’… we hebben met zijn allen vaak veel kritiek. In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 krijgt iedere Almeerder de kans om lijsttrekkers van de lokale politieke partijen vragen te stellen tijdens het Almere DEZE WEEK verkiezingsdebat.
Het is de hoogste tijd dat inwoners van Almere nu al gaan vertellen wat ze van de partijen verwachten die wellicht in de raad komen.

Dit Verkiezingsdebat is helaas uitverkocht!

Wij van GLP zijn zeer verrast dat we uitgenodigd zijn voor dit debat. Dat we mee gaan doen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 in Almere staan vast.

Op dit moment zijn we druk bezig om ons verkiezingsprogramma vorm te geven en zijn de gesprekken voor kandidatuur in volle gang.

Mochten wij van GLP nog iets tegenkomen tijdens het debat, dan zullen we dat zeker meenemen voor ons verkiezingsprogramma.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://groenliberalepartij.nl/glp-neemt-deel-aan-het-verkiezingsdebat-2018/

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De tijdslimiet is verstreken. Kies een andere beveiligingsvraag.