GLP afd. Almere heeft U nodig!

Geef je nu op als kandidaat-raadslid voor GLP en schrijf mee aan ons verkiezingsprogramma 2018 – 2022.

 

Op 21 maart 2018 gaan de stembussen weer open en kan er binnen onze gemeente gestemd worden op leden voor de gemeenteraad. Ben jij dé kandidaat die wij zoeken?

Vijf goede redenen om raadslid te worden

1 Ik wil een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de Almeerse samenleving

Almere is een stad die constant in beweging is. Een stad waar mensen leven, wonen, werken en studeren.  Jij kunt eraan meewerken, dat mensen dit met veel plezier doen.

2 Ik denk dat het beter kan

Zo moeilijk is dat niet. In Almere bestaat nog steeds een grote kloof tussen politiek en burger. GLP wil dat de burger meer bij de besluitvorming betrokken wordt. Jij kunt daar zorg voor dragen.

3 Ik wil nieuwe dingen leren, ik wil mezelf ontwikkelen

Je ontwikkelt je niet alleen doordat je steeds weer nieuwe mensen leert kennen en nieuwe situaties. Verder leer je de stad beter kennen en natuurlijk de partij zelf.

4 Plezierige invulling van (vrije tijd)

Door jouw inzet kan de stad veranderd worden. Blijft groen groen en geef je kleur aan ons programma.  Bij GLP is er na hard werk altijd tijd voor een gezellige borrel. Klinkt goed, toch?

5 Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en mijn netwerk uitbreiden

Raadswerk is mensenwerk. Jij maakt onderdeel van een beleid waar we het doen voor alle Almeerders. We zien het stadhuis als kantoor en de stad als werkplek. Doordat je als raadslid steeds in gesprek bent en gaat met de Almeerder leer je steeds weer nieuwe mensen kennen. Goed voor je netwerk!

Ja, ik doe mee!

Laat je persoonlijke gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

(Vergeet vooral niet je mobielnummer te vermelden en gebruik als onderwerp Raadslid Almere)

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 


Trainingen

Natuurlijk zullen wij ervoor zorgen dat u goed voorbereid aan het werk kan gaan. De griffier laat meestal voor de tijd al zien hoe de raad werkt. Van onze kant kunt u verwachten dat wij u leren hoe u het beste kunt debatteren en bepaalde standpunten het beste kunt verdedigen en naar voren kunt brengen. Na opgave krijgt u automatisch bericht wanneer wij de trainingen zullen gaan geven.

 


Schrijf mee aan ons verkiezingsprogramma voor Almere (2018 – 2022)

Mensen maken de stad

Meedenken, meepraten, meedoen

uwstemtelt

Politiek bedrijf je niet nooit alleen, dat doe je met z’n allen!

GLP heeft de steun nodig van het liefst alle Almeerders, om zo tot een verkiezingsprogramma te komen, waar een ieder achter kan staan.

Daarom stelt GLP u 31 vragen waar u ongeveer een kwartiertje voor nodig heeft om ze te beantwoorden.

Ga daarom naar Mensen Maken De Stad en vul de vragen in en wie weet gebruiken we uw antwoorden wel in ons verkiezingsprogramma!

 

Veel plezier bij het invullen en hartelijk dankt voor uw tijd en moeite!

 

In september zullen we alvast ons concept programma presenteren. U kunt natuurlijk altijd uw mening aan ons door blijven geven. Deze zullen tot januari 2018 meegenomen worden voor ons verkiezingsprogramma.

 

In januari zal al jullie ideeën meegenomen worden naar de ledenvergadering. Deze vergadering is alleen voor leden. De leden stellen dan het definitieve verkiezingsprogramma samen. Dit verkiezingsprogramma zullen we dan aan een ieder in december presenteren.

Mocht eventueel nog vragen hebben, kun je altijd mailen naar almere@groenliberalepartij.nl

Heeft u geen behoefte of tijd om het gehele online formulier in te vullen, dan mag u hier kort aangeven, welk(e) punt(en) u heeft voor ons verkiezingsprogramma.
(Vergeet niet om bij onderwerp te vermelden verkiezingsprogramma)

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Bij voorbaat dank voor je input.

 

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://groenliberalepartij.nl/glp-afd-almere-heeft-u-nodig/

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.